sunnuntaina, tammikuuta 10, 2016

2015

Vuosi 2016 on lähteny jo vauhdilla käyntiin eli oon tän kanssa nyt 'vähän' jälkijunassa. Ei oo vaan ollu blogin puolelle aikaa eikä asiaa tässä nyt! :D Palasin lomalta tos joku päivä sit ja siirtyminen perus arkeen kävi sit heti. Tuntuu jotenki tylsältä enää tähän aikaan kirjotella mitään joulu- tai vaihevuosijuttuja (XD) mut tää pakollinen on pakkojen pakko tehä taas :3 Vaikka ei teitä niinkään kiinnostaisi, mutta ainakin itelle muistoksi :) Tästä on hyvä jatkaa sitten taas uutta vuotta uusien postausten parissa, vaikka näillä näkymin blogi hiljeneekin jonkin verran ainakin viimevuoden menosta. Tai sitten ei, en tiiä, katotaan!


Ihmissuhteet:


1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?

- Olen saanu ja lisäks ns 'löytäny uudelleen' pari vanhaa kaveria, mikä on ihan mahtava juttu :D 

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?
-  Siis tää on ihan hirveetä mutta mulle ei tuu mitään sellasta mieleen :D Voiko olla näin :D Tai siis sanotaanko näin ettei kai sit mitään sellast merkittävää. 

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?
- Siis viimevuoden, joo

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?
- Tää pitäs siis kai aina julkasta vuoden vikoina päivinä xD Mut siis varmaan se kun pääsin käymään siellä Pamukkalessa joka on ollut mun to do -listalla, sitten se extempore Rodoksen matka josta tulikin ihan huikee. Juhannus oli ihan mahtava ja joulu ja uus vuos.

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
- En, en harrasta ystävien kanssa riitautumista edelleenkään :D


Minä

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?
- En tiiä en kai.

2. Oletko lihonu?
- En kai :D

3. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
- En vieläkään :D

4. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
- En, enkä ota ens vuonnakaan :D

5. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
- Sellane ihana mies :D

6. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?
- En muista lupasinko mitään :D

7. Synnyttikö kukaan läheisesi?
- Ei tänä vuonna.

8. Kuoliko kukaan läheisesi?
- Ei

9. Missä maissa kävit?
- Viro x3, Latvia, Ruotsi x6, Turkki, Kreikka, Singapore, Indonesia, Brasilia

10. Mitä haluaisit vuodelta 2016 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2015?
- Emmä oikein osaa tähänkään sanoo mitään :D Ois kiva jos pääsisin opiskelemaan jos keväällä päätän hakea mutta ei kaada maata jos se ei onnistu :)

11. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2015?
- Ainaki joulupäivä :D 

12. Vuoden suurin saavutuksesi?
- No pakko sanoo ettei ollu mikään saavutusten vuosi. Vaikka vuosi oli 'ihan hyvä' ja tapahtu kaikkee hauskaakin, iha mielettömiäkin juttuja nii jotenki jääny päällimmäisenä fiilis että ei ollu kyllä mikään paras vuosi ainakaan. Herää kysymys et tätäkö se aikuistuminen on et kaikki on vaa päiväst toiseen samaa :D

13. ...ja suurin epäonnistuminen?
- En koe että olisin missään sellasessa täsmällisessä tietyssä asiassa epäonnistunut, mutta elin kyllä aika epäonnistuneesti muutaman kuukauden ajan sillain että vaikka olikin hauskaa ja näin nii ois voinu tehä toisenlaisiakin valintoja.

14. Kärsitkö vammoista?
- En onneks

15. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
- Tähän tekis mieli aina sanoo se vuoden kallein ostos. Tänä vuonna en kuitenkaan oo ostanut mitään kallista, paitsi tavallaan ton vaaleenpunasen iPhone 6s - tosin senki tietty tälläsenä liittymäfirman kk maksujuttuna (päivän kysymys: kuka ostaa nykyään ainakaan tollast kalliimpaa puhelinta käteisellä?), mutta en sanois sitä millään tavalla parhaaks ostokseks koska se ei oo juurikaan lämmittäny mun mieltä, pakon edessä vaan ostin kun vanha hajos eikä enää lähteny käyntiin. Sit tietty vois sanoo jotain matkaa parhaaks ostokseks koska ne on kalliita ja aina hyvä kohde käyttää rahaa mut haluan kuitenki sanoo jotain fyysistä. Oonko vitun outo ja pinnallinen jos sanon Urban Decayn Naked2 -luomiväripaletin? :D Siitä on oikeesti ollu mulle luvattoman paljon iloa.

16. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
- Vuokraan ja ulkomaanmatkoihin.

17. Mistä innostuit eniten?
- Varmaa pakko sanoo YouTubeeminen, uusia videoita tulee taas kun pääsen kunnolla rytmiin! :P

18. Vuoden 2015 ihmiset:
- Kaikki tärkeet.

19. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
- En tiiä, ehkä onnellisempi. Siis joo varmaan onnellisempi, mulla on nyt aika selkee suunta mielessä miten jatkaa eteenpäin, mutta vaikka tulis mutkia matkaan niin niillekin on joustoo :)

20. Lihavampi vai laihempi?
-  No en tiiä :D

21. Rikkaampi vai köyhempi?
- En tiiä varmaa rikkaampi :D

22. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
- Must tuntuu et oon kokoajan tekemässä ja menemässä, mutta silti kuitenkin on sellanen olo että olisin voinu nähdä enemmänki kavereita ja pitää yhteyttä. Sama myös perheen kanssa. Tampereelle lähteminen tuntuu aina vaan jotenkin niin raskaalta ja kun viikot on yhtä mylläkkää niin tekee vaan mieli hengailla yksisteen tai käydä jossain viihtymässä ilman stressiä reissaamisesta ja kavereissakin tulee vaan niitä samoja aina huomioitua - ehkä otan ens vuoden projektiks jakaa kaikille ystäville ja kavereille rakkautta, sitä kyllä riittää! :D

23. ...entä vähemmän?
- Paha, paha. En tiiä yhtään mitä vois tähän sanoo! Jotenkin mulla kummittelee päässä ajatus "matkailla", oon kuitenkin käyny 'ulkomailla' monta kertaa tänä vuonna, mutta sit toisaalta omalla rahalla matkailu ei mee ikinä hukkaan ja työmatkat kertoo että töitä riittää. Keväällä otin kuitenki stressii ku tyylii olin just tullu Ruotsista omalta reissulta, sitten lähen samantien takas työreissulle ja sieltä ku pääsen kotiin vaihan kamat kassissa ja suuntaan toisaalle. Kaikista matkoista on kuitenkin erittäin hyvät fiilikset ja hyviä muistoja. Tietty tota perus juopottelua ois voinu vähä vähentää ja rahan haaskaamista turhuuksiin. Ne on aina hyviä vastauksia.

24. Miten aiot viettää joulun?
- No vuodest 2016 en kyllä taas tiedä sitten yhtään!

25. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
- En oikein tänne viitti kertoo mikä se on mutta vastausta ei kauaa tarvinnut miettiä.

26. Rakastuitko vuonna 2015?
- Taisin joo :D

27. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
- 0, en edelleenkää harrasta :D

28. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
- Game of Thrones

29. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
-  En :D

30. Mikä oli paras lukemasi kirja?
- Luin kaks kirjaa :D Parempi niistä oli holokaustikirja Seitsemäs Kaivo.

31. ...entä musiikillinen löytö?
- Worakls - When Birds Go in the Wrong Way paras kappale 4ever

32. Mitä halusit ja sait?
- Matkustelua ainaski :D

33. Mitä halusit, muttet saanut?
- Jotain yllättävää miljoonaperintöä tai ees viisnumeroista summaa tyhjästä :D Ees neljä :D 

34. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
- En tiiä, ehkä Far From the Madding Crowd. Katoin niin vähän elokuvia taas.

35. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
- No ihan sinä oikeena päivämääränä heräsin ja huomasin et mun tietokone ei lähe enää päälle ja lähin sit kiikuttaan sitä huoltoon. Muistan vaan päivän olleen tosi synkkä ja painostava ilma, vaikka eilinen oli ollut tosi aurinkoinen ja lämmin :3 En oikein muuta sitten muista!

36. Ketä kaipasit?
- En oikein ehtiny kaipailla kai ketään paitti ehkä joskus vähän jotakuta :D

37. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?
- Kyl ne edelleen noi työystävät :D Ne on niin järjettömiä että niiden seurassa tunnen itteni välillä ihan järkeväks tai edes hyväksyttävästi järjettömäks XD


Muuta:

1. Oletko joutunut tappeluun?
- No en! :D

2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
- Joo ehkä jotain :D

3. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
- Joo :D


Millainen oli teidän vuosi 2015?

13 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Hyvä, jääny kun kopioin vanhan pohjan mutta voihan porukka halutessaan edellisvuodestaanki kertoilla jos sinne asti muistaa XDDDDDD

   Poista
 2. Mä en oo ikinä ostanut kännykkää kuukausi maksu jutulla :D olisi jotenkin outoa että se kännykkä ei ois samantien ns.oma. Asunnon kanssa on sit toisinpäin, en tiiä osaisinko enään asuu vuokralla... Ei näissä mun jutuissa oo mitään logiikkaa :D

  VastaaPoista
 3. Hei! Sul on huippu hyvä blogi ja videot on parhaita! Oon seuraillu sua irc ajoilta asti mutten ikinä oo kommentoinu mithii :D nyt ois toive et tekisit videon hiusväreistä ja esim mitä kaikkia eri hiustyylejä sul on ollu ja pahimmat hiusmokat mitä sul on ollut :) jään odotteleen..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha hei kiitos kommentista ja toi video oli aivan ihana idea! :D Haluatko vielä tarkentaa et halutko et kerron hiusvärituotteista (mun suosikeista?) vai sitten ylipäänsä jotain selitystä xD Haha no selitinpä hyvin :D No mä keksin jotain! Varmaan ens kuussa jos saisin tollasen idean toteutettua :) Ja ihana kuulla että teitäkin vielä löytyy jotka on seuraillu mua jo pidemmän aikaa! :D

   Poista
 4. Mää oon haaveillu uudesta puhelimesta, ei oo entisessä vikaa mut oishan se kiva välillä päivittää. :D Mut mietin jostain syystä mitä muut ajattelee jos ostan noin 400€ puhelimen osamaksulla. Mun mielestä tollaset vähän kalliimmat on ihan ok ostaa osamaksulla, joten saapa nähdä millon tulee lähettyä puhelin kaupoille. :)

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe no voin sanoo että tuskin kukaan ajattelee mitään koska varmaan 80 % ihmisistä harrastaa samaa xD Elikkäs puhelinkaupoille vaan! :P

   Poista
 5. Ollaan ihan samiksii, luin kans viime vuonna tuon Seitsemäs kaivo -kirjan. Ja aika paljo muitaki holokaustimuistelmia. Ihan kauheita juttuja oikeesti, mutta tosi mielenkiintosia. Jos aihe kiinnostaa ja pystyy lukemaan jotain tosi järkyttävääkin niin Shlomo Venezian Sonderkommando: tarinani Auschwitzista on lukemisen arvonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, holokausti / ww2 kirjat ja elokuvat kiinnostaa aina. Pitääkin ehkä tsekata toi ja ottaa johonkin matkalle lukemiseksi!

   Poista
 6. Sellanen ois ainaki mahtava et miten oot saanu tummasta tukasta vaalean tyyliin mustasta blondiksi ja mitä on sun suosikkivärit mitä oot käyttäny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm no joo voisin jotain tollasta tarinoida siinä! :D Mä pistän ton idean hautuun :)

   Poista