maanantaina, tammikuuta 11, 2016

Pastel Goth meikkitutorial :D

Nyt on termit kohillaan :D En tienny oikein millä nimellä tän videon olisin otsikoinut mutta saman henkisiä löyty YouTubesta tollasella nii käytetään sitä sitten :D Video on kuvattu jo ajat sitten mutta en oo ehtinyt julkaseen sitä kun vasta nyt! :)


Mitä tykkäätte tästä meikistä?

6 kommenttia :

 1. pakko kyllä ihailla sun eyelinerin laittoa :D tuntuu että itse saan silmistä aina muotopuolet ja joudun aina ottamaan eyelineri vanupuikolla pois ja laittamaan uudestaan (repeat x kertaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha oon käyttäny eyelineria niin kauan kun muistan niin varmaan pystyisin laittaan silmät kiinnikki xD Harjoitus tekee mestarin ;)

   Poista
 2. Ku ei oo niin meikkisuuntautunu, niin näissä olis musta ainakin kvempi olla jotain höpötystä: mieluummin tietenkin tuhmia mutta ees vaikka sote uudistuksesta tai jostain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah joo mä tiiän :D Pyrin tekeen pääosin kaikki sillain selostettuna mutta tälläset erilaiset mitä vaikka joku ulkomaalainenki voi kattoo nii jätän mielummin ilman puhetta..... tai siis tosi hankalasti selitetty :D No mut jos mitenkään ymmärsit pointtia xD Aattelin tehä piakkoin jonkun chit chat grwm jutun taas nii voisin nostaa ton sote uudistuksen esille siinä :)

   Poista
 3. Ihanaa ku yrität olla niin mystinen videon alussa ja lopussa :---D

  VastaaPoista