torstaina, heinäkuuta 28, 2016

Beauty Hacks

Tää video on ollut valmiina jo hävyttömän kauan, mutta en oo jaksanu julkasta koska tästä tuli jotenkin ihan paska ja hyinen kuten varmaan huomaatte. En millään vaan jaksanu alkaa kuvaileen tätä uudelleen enää nii julkasen nyt tän kuitenkin, koska ajatus ja nää vinkit on oikeesti ihan parhaita, kokeilkaa ite!


Onko teillä jakaa hyviä kauneusvinkkejä mulle? :)

4 kommenttia :

 1. Tässä muutama vinkki lisää, jotka olen todennut toimiviksi :)

  - Pidentämällä hoitoaineen vaikutusaikaa reilusti saa tehtyä hiusnaamiohoidon halvemmalla. Hoitoaineen voi antaa vaikuttaa muutaman tunnin tai vaikka yön yli (muista suojata tai vaihtaa tyynyliina).

  - Hiustuotejäämiä saa poistettua hellävaraisemmin laimennetulla omenaviinietikalla. Muista huuhdella hiukset kunnolla.

  - Jos kärsit korppukantapäistä tai muista kovettumista, shea/karitevoi pehmentää ne tehokkaasti. Riittoisaa ja luonnonmukaista tavaraa.

  - Paremmat ja halvemmat höylät + sheivausvaahdot löytää miesten osastolta. Kaikki, johon on lisätty vaaleanpunaista väriä on yleensä kalliimpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näähän on ihan super hyviä! Kiitos! Ja toi on NIIN TOTTA toi vika, kaikki naisten puolelta löytyvä on paljon kalliimpaa :D Ja kaikki ne moniteräset hellävaraiset Venus jutut, ne iha perus halpissheiverit on niitä parhaita, ne lyö laudalta kaikki :D

   Poista
 2. Anteeksi jos tunkeilen, mutta oletko tosiaankin naimisissa? :O onnea kovasti jos näin on! Multa on mennyt jotenkin ihan ohi vaikka instassakin sua seuraan... Ja onhan siellä kaikkia husband-hashtägejä mutta en niistä niin kovasti kummastunut kun monet käyttää joskus tommosia ihan poikaystävistäkin, mutta nyt vasta huomasin että siellä oli joku hääkuvakin! Onpa mystistä, mutta ymmärrän jos ei halua toista ihmistä käsitellä blogissa tai muutenkaan yksityiselämää. Häähulluna kyselisin paljonkin, mut oisit varmaan itse jo kertonut jos haluaisit :D onnea ja ooh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi kysyä niin ei tarvii joutua arvaileen! :D Ei mua haittaa vaikka kyseleekin tai jos haittaa niin jätän sit vaan vastaamatta xD

   Joo oon menny naimisiin pari kuukautta sitten :,3 Mutta en oo jaksanu missää someissa siitä ilmotella, sen yhen puhelimella otetun hääkuvan oon vaan salamyhkäsesti laittanu :D Voi olla että laitan joskus lisää tai voi olla että en laita xD

   Mutta kiitos onnitteluista :,3 <3

   Poista