keskiviikkona, syyskuuta 14, 2016

Unkari, Budapest

Tässä nyt viimeinen osa mun matkavideotrilogiasta xD Ei sit muuta ku venaileen seuraavia reissuja :D 

6 kommenttia :

 1. Se sun hakema verbi oli varmaan vaikuttua :D Ihminen vaikuttuu rakennuksien mykistävästä kauneudesta; samalla tuntee ehkä haikeutta, jopa liikuttumista. Toisin sanoen rakennukset ovat niin vaikuttavia, että ne ja niiden tarinoiden miettiminen voi aiheuttaa liikuttumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se se onkin varsin kuvaava! Vaikuttua! Ne oli todellakin nimittäin vaikuttavia, en oo ennen aikasemmin ajatellut, että se vois aiheuttaa ton tyyppistä reaktiota sit sivussa :D Jännä miten sitä näin aikuisiälläkin oppii vielä ihan uusia puolia itestään :D Kiitti!

   Poista
 2. Oi näyttääpäs kivalta! Budapestiin haluan kyllä vielä joskus käymään, tosi moni on sanonut sen olevan niin kiva kaupunki :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 3. Mä olisin suuntaamassa pidennetylle viikonloppureissulle johonkin Eurooppaan. Vaan vielä en oo keksinyt et minne🙈 olisko budapest hyvä vaihtoehto? Tai olisko jotai muuta mitä osaisit suositella? Varmaan shoppailureissu tiedossa. :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin suosittelen Budapestia, siellä on hyvät shoppailumahdollisuudet mutta sit myös paljon muutakin nähtävää. Meen varmaan ens kesänä toiste jo, saa nii halvalla lentojaki jos ajoissa ostaa. Sit voisin suositella jotain Berliiniä tai tietty Lontoota jos oikee hc shoppailla tykkää :D

   Poista