perjantaina, joulukuuta 02, 2016

Bean Boozled -haaste


Oli oikeesti tuhat kertaa pahempi kun mitä olisin uskonut. Kokeilkaa vaikka itte! :D

8 kommenttia :

 1. Hyi :D. Mä ostin ton lauantaina Tukholmasta ja pelattiin sitä keskiviikkona. Eka mulle tuli vaan niitä hyviä ja aluksi ne pahat ei ollut edes kovin pahoja. Jossain vaiheessa ne alkoi ällöttää ja tuntu ettei saa syötyä. Jostain syystä mulle alkoi tulla aina vasta leikattu ruoho ja se maistu ihan hirveelle. Koiranruoka ja kosteuspyyhkeet oli kans tosi kuvottavia. Hammastahna nyt ei ollut silleen paha, kun se on silleen tuttu maku kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheh siis voi hitto että noi jotku oli oikeesti ihan hirveitä! Lopuks en pystynyt enää edes pitään tota kulhoo naaman eessä kun ne puoliks syödyt kakkakarkit vaan löyhkäs sieltä suoraan naamalle! Hyi!

   Poista
 2. Ja sitten ne maistu suussa ihan tajuttoman pitkään, hyi hitto :D.

  VastaaPoista
 3. Onks sunkin mies portugalilainen? Munkin on, saako kysyä miten hän on Suomeen päätyny? :) puhutko ite portugalia yhtään? Me asutaan keski-Euroopassa ja yritän kovasti oppia portugalia mutta hitto se on vaikee kieli ainakin mulle. Mistä päästäänkin video ehdotukseen, voisitteko kuvata kun yritätte opettaa toisillenne suomea ja portugalia, jotakin vaikeita lauseita, vois olla hauska :) bejinhos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daniel on brasilialainen ja sen äidinkieli on niinku Brasilian portugali :) Oon opiskellu ite vuoden verran ja osaan jonkun verran kyllä, mun mielestä se kieli on suhteellisen helppo ja oon oppinu tosi nopeesti, mutta hitto kun noi puhuu niin nopeesti niin on vaikee pysyy perässä :D Se pääty Suomeen ihan mun kautta, tai siis valkattiin Suomi sen takia koska se on töissä alalla joka on Suomessa tosi iso juttu eikä tarvii suomenkieltä, Brasiliassa kun taas tilanne on se, että siellä jengi ei puhu paljon englantia niin mä en pystyis työskenteleen siellä (ainakaan missään oman alan hommissa). Voitas joskus tehä joskus joku tollanen video kyllä, pitää ehkä tutkii tubesta millasia muut on tehny saman tyyppisii xD

   Poista
  2. Oi tollanen video ois hauska! :D toivon sitä erittäin pikaisesti tehdyksi <3

   Poista
  3. Heh no katotaan jos saa toteutukseen ikinä :D

   Poista